Sæddonorer hjælper ufrivilligt barnløse i hele verden med at opfylde deres drøm om en familie.

HVILKEN BETYDNING
HAR DIN HJÆLP?

European Sperm Bank er stolte af de mange e-mails og telefonopkald, som vi modtager fra de kvinder og par, vi hjælper. Det viser, hvor stor en forskel vores donorer gør for andre. Som sæddonor er du nemlig med til at hjælpe ufrivilligt barnløses største ønske med at gå i opfyldelse: at starte en familie. For dem er det ikke muligt, at få deres drøm opfyldt, uden hjælp. Derfor er donorernes hjælp utroligt højt værdsat.

Du kan hjælpe barnløse kvinder og par med at få deres ønskebarn. Hvis du ønsker at vide mere om, hvad der skal til, for at du kan komme i gang med at donere, kan du læse mere HER.

Nedenfor kan du læse et kort udvalg af de udtalelser, vi har modtaget:

Bodil – Danmark

Vi er dybt taknemmelige, for at der er ‘kunder i jeres butik’. Uden dem og jer ville vi ikke have en familie med 3 fantastiske piger. TAK!”

Anonym – Schweiz

“Min søde dreng er født, og jeg er så taknemmelig for denne vidunderlige gave.”

Anita – Danmark

“For fire måneder siden fødte jeg et vidunderligt barn, hvilket har givet mig lyst til at få et mere. Med den samme donor, selvfølgelig!”

Sara – England

“I har fået vores drøm om at få et barn til at gå i opfyldelse. Jeg har aldrig troet på mirakler før, men det gør jeg nu. Vi udlever det hver dag med vores smukke dreng.”

Shelly – Holland

“Tak for at hjælpe mig med at få min drøm til at gå i opfyldelse!”

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere