DHL Stafetten i Aarhus

Den 15.-17. august deltog vi i DHL Stafetten i Aarhus med et tilkøbt 100m langt stykke af løberuten. Med dette var det vores ønske at gøre aarhusianerne opmærksomme på det stigende behov, der er for sæddonorer, og at afmystificere emnet via mere debat.

En nyligt publiceret undersøgelse, der viser en nedgang i vestlige mænds sædkvalitet på mere end 50 % i perioden 1973-2011, har i den sidste tid fået stort fokus i medierne. Den faldende sædkvalitet betyder, at stadig flere par har behov for assisteret reproduktion. Samtidig vælger flere lesbiske par og enlige kvinder at få børn ved hjælp af assisteret reproduktion. Det betyder, at der er et stigende behov for sæddonorer til at hjælpe dem, der ikke kan undfange et barn på naturlig vis.

Med vores deltagelse i DHL Stafetten havde vi to formål: Det ene var at rekruttere flere egnede sæddonorer, og det andet var at skabe en konstruktiv debat om sæddonation blandt danskerne

”Faldet i sædkvalitet giver et øget behov for donorsæd og dermed også et behov for flere donorer. Desværre ser vi, at der er for få mænd i den rette alder, der kender til behovet, og samtidig ser vi en generel tendens til, at sæddonation er tabubelagt. Det kæmper vi for at ændre på. Vi synes, det er vigtigt, at både mænd og kvinder tager del i debatten.” – Annemette Arndal-Lauritzen, CEO hos Blivsæddonor.dk.

Vores deltagelse i DHL Stafetten i Aarhus endte med at være en stor succes. Med vores 100m lange skilteskov, har vi haft tre spændende dage, hvor vi har fået vores budskab ud til godt 45.000 aarhusianere.

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

BESØG OS

Se adresser

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 8877 1757

Kontakt os

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere