DIT INTERVIEW

Ved dit næste besøg i sædbanken skal du til et interview. Her er et par ting, du skal overveje og huske på inden dit besøg.

OVERVEJ

Til samtalen skal vi tale om, hvorvidt du vil være åben eller ikke-kontaktbar donor.

  • Som åben donor forpligter du dig til én kontakt med evt. børn, der henvender sig, når de er fyldt 18 år. Ofte har de nogle spørgsmål, om hvem du er, og vil bare gerne hilse på dig.
  • Som ikke-kontaktbar donor er det ikke muligt for eventuelle donorbørn at komme i kontakt med dig.

Ligegyldig hvad du vælger, vil forældrene aldrig få oplyst dine kontaktinformationer. Derudover indebærer det at være donor ingen faderlige eller juridiske forpligtigelser.

HUSK

For at få det bedste prøveresultat, skal du være opmærksom på:

  • Det skal være mindst 48 timer siden din sidste udløsning, når du laver din prøve.
  • Al sæden skal med i koppen. Især de første par dråber har en høj koncentration af sædceller.
  • Medbring billedlegitimation, fx dit pas.
DET NÆSTE TRIN

Hvis din prøve bliver godkendt, bliver du indkaldt til et interview, et sundhedstjek og en rådgivningssamtale – og så er du godkendt donor.

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere