Som sæddonor hjælper du barnløse i hele verden med at opfylde deres højeste ønske

HVORFOR BLIVE SÆDDONOR?

Der kan være mange årsager til, hvorfor man bliver sæddonor. De fleste gør det, fordi de gerne vil hjælpe barnløse. Det kan måske være, fordi de selv kender nogen, der har svært ved at få børn. Andre kan godt lide tanken om, at deres gener bliver givet videre, fordi de måske ikke selv har planer om at få børn. Nogle vil gerne tjene penge, og for visse er det en kombination af mange ting. De tre hyppigste grunde til at blive sæddonor er her nedenfor. Hvis du vil vide, hvad vores donorer selv siger, kan du læse mere her.

HJÆLP BARNLØSE

Som sæddonor er du med til at hjælpe barnløse kvinder og par verden over med at opfylde deres højeste ønske om at blive en famillie.
For dem er din hjælp helt uvurderlig.

    ANSØG NU

TJEN OP TIL 4.200,-

Som sæddonor hos European Sperm Bank får du altid udbetalt 300 kr. for hver godkendt donation.

Du kan således tjene op til 4.200 kr. om måneden kontant.

      ANSØG NU

GRATIS HELBREDSTJEK

Som sæddonor får du et gennemgående helbredstjek, genetisk test og løbende tests for kønssygdomme – du får selvfølgelig resultatet oplyst.

      ANSØG NU

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere