Som sæddonor får du naturligvis betaling for din tid og dine donationer

HVAD FÅR DU FOR AT VÆRE SÆDDONOR?

Som sæddonor kan du tjene op til 4.200 kr. om måneden. Samtidig gør du en kæmpe forskel for barnløse.
Når du er godkendt som sæddonor hos European Sperm Bank, får du 300 kroner i betaling for hver godkendt donation, og du kan tjene op til 4.200,- hver måned. Det gør det til et oplagt studiejob.

Almindelig betaling
Efter hver donation får du altid 200 kr kontant i hånden. Herefter analyserer vi din donation, og hvis sædkvaliteten er i orden, og prøven er negativ for kønssygdomme, får du 100 kr per donation udbetalt kontant hver tredje måned. Der skal være 48 timer mellem hver donation.

Gratis sæddepot – Tænk på din fremtid
Når du stopper som aktiv donor og har doneret regelmæssigt jf. kontrakten i min. 1 år, kan vi tilbyde at oprette et gratis sæddepot til dig. Vi betaler for opbevaringen i 5 år (normalpris 10.100 kr). Depotet vil normalt bestå af 1-3 sædprøver (det afhænger af kvaliteten). Prøverne vil blive frosset ned og gemt til dit eget brug. På den måde sikrer du dig mod fx nedsat sædkvalitet eller tab af fertilitet.

 

SÅDAN GØR DU    ANSØG NU

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere