Som sæddonor får du naturligvis betaling for din tid og dine donationer

HVAD FÅR DU FOR AT VÆRE SÆDDONOR?

Som sæddonor kan du tjene op til 4.200 kr. om måneden. Samtidig gør du en kæmpe forskel for barnløse.
Når du er godkendt som sæddonor hos European Sperm Bank, får du 300 kroner i betaling for hver godkendt donation, og du kan tjene op til 4.200,- hver måned. Desuden kan du opnå bonus på op til 1.000 kroner i kvartalet. Det gør det til et oplagt studiejob.

Almindelig betaling
Efter hver donation får du altid 200 kr kontant i hånden. Herefter analyserer vi din donation, og hvis sædkvaliteten er i orden, og prøven er negativ for kønssygdomme, får du 100 kr per donation udbetalt kontant hver tredje måned. Der skal være 48 timer mellem hver donation.

Bonus – Få op til 1.000,- ekstra kontant:
Udover den almindelige betaling, har du mulighed for at optjene ekstra bonus. Du får 500 kr. kontant i bonus, hvis du giver mindst 12 godkendte donationer i løbet af 3 måneder. Har du har mere tid og overskud i din hverdag og giver mindst 18 godkendte donationer i løbet af 3 måneder, får du 1.000 kr. kontant i bonus.

Gratis sæddepot – Tænk på din fremtid
Når du har være fast donor hos os i et år, tilbyder vi dig at oprette et sæddepot helt gratis i 5 år (normalpris 10.100 kr). En sædprøve bliver frosset ned og gemt til eget brug. På den måde sikrer du dig mod fx nedsat sædkvalitet eller tab af fertilitet.

 

SÅDAN GØR DU    ANSØG NU

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere