Leder du efter et fritids-/studiejob? Som sæddonor kan du tjene helt op til kr. 4.200,- om måneden.

DET PERFEKTE STUDIEJOB

Leder du efter det perfekte studiejob? Så bør du overveje at ansøge om at blive sæddonor.

Hos European Sperm Bank tilbyder vi dig det ultimative studie- eller fritidsjob som sæddonor. En nem og fleksibel måde at tjene lige de der ekstra penge, der gør livet lidt sjovere.

Du bestemmer fuldstændigt selv, hvornår du vil donere, hvilket gør et studie-/fritidsjob hos os enkelt at passe ind i dit liv, uanset om du er studerende eller arbejder. Vi har lokaler placeret både på Nørrebro, Lyngby og Aarhus, så hvis du bor i nærheden, er det nemt og bekvemt lige at kigge forbi og donere.

Ud over pengene, som naturligvis altid er rare at få, får du også et studie/fritidsjob som giver noget helt andet og meget mere over i. En ”mental bonus”, kunne man måske kalde det. Rigtig mange mennesker har problemer med at få deres ønskebørn, blandt andet fordi flere og flere mænd har problemer med sædkvaliteten. Ved at blive sæddonor hjælper du således ufrivilligt barnløse verden over, og gør en kæmpe forskel, så andre mennesker kan få opfyldt deres største drøm. At få et barn.

Mange af vores donorer fortæller, at pengene måske var det, der trak mest, da de startede som sæddonorer, men at det meningsfyldte i at hjælpe andre og gøre så stor en forskel, hurtigt kom til at betyde mest.

Ligegyldigt hvad din primære motivation er for at søge om et studie- eller fritidsjob hos European Sperm Bank, hører vi meget gerne fra dig. Ansøg om at blive sæddonor her eller læs mere om livet som sæddonor.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle yderligere spørgsmål.
.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere