Vores donorer hos European Sperm Bank er helt almindelige mænd med en særdeles god sædkvalitet

KAN JEG BLIVE SÆDDONOR?

Vil du gerne være sæddonor og hjælpe barnløse? Er du en sund og rask mand mellem 18 og 40 år, kan du ansøge om at blive sæddonor.

Vi har ingen krav til udseende eller baggrund. Vores donorer repræsenterer mange forskellige slags mænd med forskellig baggrund.

Når du har sendt din ansøgning, får du en tid til din første sædtest, hvor vi undersøger om din sædkvalitet er i top. Er du en af de 20%, der har rigtig god kvalitet, kommer du til en samtale, hvor vi gennemgår din og din families sygdomshistorik for blandt andet at kortlægge eventuelle arvelige sygdomme. Så kommer du til en lægeundersøgelse, og herefter tager vi en blod- og urinprøve, som undersøges for enkelte genetiske sygdomme og kønssygdomme. Læs mere om hvilke sygdomme, vi undersøger dig for, og hvordan vi screener. Læs mere om optagelses processen.

Hvad siger donorerne selv?
Du kan læse lidt om hvad vores sæddonorer selv tænker om at være sæddonor, og hvorfor de gør det her

 

Sådan gør du   Ansøg nu

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere