JEG ER SÆDDONOR

Af hvilke årsager vælger vores donorer at donere deres sæd, og hvilke overvejelser gjorde de sig, inden de traf beslutning? Er det blot for pengene, eller interesserer de sig også for den gode gerning og de mange mennesker, som de hjælper? Dette har vi spurgt nogle af dem om.

For en af vores adspurgte sæddonorer kom inspirationen, overbevisningen og dedikationen til at blive sæddonor fra en god ven:

“Jeg blev sæddonor efter at have fundet ud af, at min bedste ven er et donorbarn. Jeg blev ved med at tænke, at det var en sæddonor, der gjorde hans liv muligt, og jeg tænkte, at det ville være fantastisk, hvis jeg kunne hjælpe med at få andres største ønske, om at blive forældre, til at gå i opfyldelse,” fortæller han.

En anden donor fortæller: ”Jeg har endnu ikke fundet den rette kvinde, og på en måde er det rart at vide, at der vil være en del af mig ude i verden, hvis jeg ikke får min egne børn.”

Ligesom med bloddonorer, så skal man have et godt fysisk helbred for at kunne blive sæddonor hos European Sperm Bank.

Dette er til fordel for de mange kvinder, der søger at blive gravide ved hjælp af donorsæd – og så er det en personlig kvalitetsstempling for donorerne: “Da jeg endelig blev godkendt som donor efter flere test, var jeg utroligt glad ved tanken om at kunne ændre folks liv, der så inderligt ønsker sig at blive forældre. Jeg tror på, at jeg har gjort en forskel,” fortæller en donor.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 8877 1757

Kontakt os

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere