JEG KAN FÅ EN DRØM TIL AT GÅ I OPFYLDELSE

I 2011 blev jeg nysgerrig omkring det at være sæddonor. Jeg var i starten af mine 20’ere og studerede på Aarhus Universitet. Dengang var der mange historier i medierne om mænds lave sædkvalitet.

Jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle være far. Men de mange historier i medierne fik mig til at tænke over min egen sædkvalitet

Hvad ville jeg gøre, hvis jeg ikke kunne få børn?

Hvis det skete, ville adoption være en løsning. Jeg ville dog uden tvivl foretrække, at mine børn lignede mig bare en smule. Med hjælp fra en sæddonor er jeg ikke biologisk forbundet med mine børn, men de kunne få nogle af de samme egenskaber som jeg har.

Jeg synes, at personer med et så fundamentalt ønske efter at få et barn burde få chancen. Jeg tror på, at personer, der bruger donorsæd, ønsker sig et barn mere end noget andet, og dette barn vil vokse op med ubeskriveligt meget kærlighed i sit liv.

Som sæddonor kan jeg få nogens drøm til at gå I opfyldelse: drømmen om at få et barn.

Jeg har ikke lyst til at blive set som en helt, og jeg ser ikke mig selv som en. Men det betyder meget for mig, at jeg har hjulpet med at ændre nogens liv.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 8877 1757

Kontakt os

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere