Juledonationer og støtte til udsatte børn

Julen er hjerternes og kærlighedens fest. Det ser vi som en lejlighed til at gøre noget godt for dem, der har brug for det. Vi har derfor valgt at donere et beløb til et godt formål, og vi har ladet vores donorer bestemme, hvilket formål dette skal være.

I hele december har vores donorer således kunne vælge, hvem vi skal støtte, og hvor meget vi skal støtte med. For hver gang en donor donerede hos os, kunne vedkommende selv vælge en velgørenhed, som han ville støtte, og vi ville herefter sende 20 kroner til velgørenheden. Donorerne kunne frit vælge mellem Børnecancerfonden, Red Barnet eller Julemærkehjemmene. I Danmark er der mange børn, der ikke har en glad hverdag. Dette skyldes oftest fattigdom, mobning og ensomhed eller sygdom, men andre forhold kan også have en betydning. Det vil vi gerne støtte kampen mod, så flere børn kan få en lykkelig opvækst.

Julen lakker nu mod sin ende, og vi vil gerne sige tusinde tak for en flot indsats fra vores donorer i december måned. Vi har gjort status over donationerne, og vi sender med stor tilfredshed et flot beløb afsted til henholdsvis Børnecancerfonden, Red Barnet og Julemærkehjemmene.

Vi vil gerne sige tusinde tak til vores donorer for et godt år 2017. Deres hjælp betyder utroligt meget for ufrivilligt barnløse, for uden dem havde det ikke været muligt for barnløse at få den gave, som de så inderligt ønsker sig: en familie. Vi ser frem til et nyt år i 2018, hvor vi sammen skal hjælpe endnu flere kvinder og par med at opfylde deres drøm om et barn.

Rigtig god jul og godt nyt år,
fra alle os hos European Sperm Bank

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere