Nordic Cryobank skifter navn til European Sperm Bank

For at øge opmærksomheden omkring vigtigheden af sæddonation er der løbende brug for fornyelse i vores kommunikation. Vi har derfor valgt at give vores navn og visuelle udtryk et friskt pust.

Fremover vil du derfor ikke møde os som Nordic Cryobank, når du besøger vores klinikker. I stedet vil du komme til at kendes os som European Sperm Bank, hvilket også er det navn fertilitetsklinikker og klienter kender. Vi fastholder domænet Blivsæddonor.dk hvor du vil opleve mindre forandringer i form at et nyt logo, nye farver og nye billeder. Se evt. www.blivsæddonor.dk.

 

HVEM ER EUROPEAN SPERM BANK?

Som det blev nævnt, har European Sperm Bank altid været en del af Nordic Cryobank, blot som det navn, vi bruger, når vi sælger til fertilitetsklinikker og klienter.

I dag er European Sperm Bank (nu tidl. Nordic Cryobank) en global markedsledende sædbank, der hjælper barnløse i over 80 lande. Vores fokus på sikkerhed, tryghed og kvalitet gør os til en foretrukken samarbejdspartner, og ikke mindst specialister i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Vi gør en dyd ud af at have en varm, uformel og imødekommende tone. Det er nemlig altafgørende for os, at du, som donor, føler dig godt behandlet og velkommen.

 

BETYDER DET NOGET FOR NUVÆRENDE DONORER?

Nej. Vores navneskifte vil ikke have nogen betydning for vores nuværende donorer, som vil kunne opleve meget få og små ændringer på vores klinikker.

 

SPØRGSMÅL?

Har du nogle spørgsmål til ændringen, er du meget velkommen til kontakte os eller ringe til os på 8877 1757.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere