Nye lokaler i Aarhus

I maj kunne vi fejre, at vi åbnede dørene til vores sprit-nye kontor og laboratorie i Aarhus. 
Vi har længe ledt efter den perfekte placering til at erstatte vores gamle laboratorie i Aarhus. Nu har vi fundet vi de perfekte rammer på anden sal i en bygning på Guldsmedgade 22. De nye lokaler lever op til alle vores ønsker om rummelige og lyse omgivelser, der skaber en venlig og indbydende stemning.

Vores nye kontor ligger i Latinerkvarteret, hvilket er et af de absolut ældste dele af Aarhus. Bygningerne her stammer helt tilbage fra det 16. århundrede. Historien i området er tydelig, når du går rundt og læser vejnavne som “Klostergade”, “Volde” og “Borggade”, som alle er opkaldt efter de bygninger, der udgjorde den gamle by.

I dag har Latinerkvarteret en hyggelig og venlig atmosfære og er fyldt med caféer, butikker og små økologiske indkøbsbutikker. Donorer kan derfor nu komme forbi vores klinik efter at have købt ind eller drukket kaffe med vennerne.

Er du interesseret i at opleve de nye omgivelser og tage et kig forbi en af verdens førende sædbanker? Alle er altid velkommen til at besøge os på Guldsmedgade 22, 2. sal, Aarhus C.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 8877 1757

Kontakt os

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere