Nye lokaler i København K

Vi fejrer, at vi har åbnet en ny klinik i København K. Efter lang tids renovering står vores nye lokaler flotte og lyse og er klar til at byde vores donorer velkommen.

De nye lokaler er centralt placeret på Vendersgade 6A, et stenkast fra Nørreport st. og Torvehallerne. Den centrale placering og de mange tog- og busforbindelse gør det endnu nemmere for vores donorer at besøge en af vores klinikker efter arbejde eller uddannelse. Således er det blevet mere enkelt at være sæddonor hos European Sperm Bank.

Lokalerne lever op til alle vores ønsker om rummelige og lys omgivelser, der skaber en venlig og indbydende stemning. Som altid er det noget, vi har gjort meget ud af, så vores donorer og potentielle donorer kan føle sig tilpas, når de besøger os.

Åbningsreception
Er du interesseret i at opleve de nye omgivelser eller tage et kig forbi en af verdens førende sædbanker? Fredag d. 15. juni holder vi åbningsreception kl. 12:30-17:30, hvor alle er velkommen. Der vil blive afholdt en konkurrence med en fed præmie, du kan blive vist rundt i vores nye afdeling, og vi vil snakke om det at være sæddonor over en kold øl.

Åbent nu
Vi har også åbent nu, og du er til hver en tid velkommen til at besøge os over en kop kaffe og se vores lokaler an.

Åbningstiderne på Vendersgade 6A, kld. th. er:

– man/ons/fre: 12.30-17.00
– tir/tor: 12.30-18.00

Vi glæder os til at se dig.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 8877 1757

Kontakt os

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere