Sammen gør vi en forskel for barnløse over hele verden

OM EUROPEAN SPERM BANK

European Sperm Bank blev etableret i 2004 af Peter Bower Phd. Målet var at forsyne fertilitetsklinikker verden over med donorsæd af højeste kvalitet.

I dag er European Sperm Bank (tidl. Nordic Cryobank) en global markedsledende sædbank, der hjælper barnløse i over 80 lande. Vores fokus på sikkerhed, tryghed og kvalitet gør os til både en foretrukken samarbejdspartner, og ikke mindst specialister i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Vi gør en dyd ud af at have en varm, uformel og imødekommende tone. Det er nemlig altafgørende for os at du, som donor, føler dig godt behandlet og velkommen. Vi har valgt at bo centrale steder i byerne, så det er nemt for dig som donor lige at komme forbi, når det passer ind i dit liv. Du finder os i lyse og moderne omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Du kan også læse mere om os på www.europeanspermbank.com.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os på mail eller telefon.

Vores sæddonorer er noget helt særligt

Vores sæddonorer er særligt udvalgte. Hver ansøger gennemgår en bred screeningproces for at sikre, at deres sæd lever op til de nødvendige minimumskrav.  Alle donorer er mellem 18 og 40 år og har vidt forskellige baggrunde. To ting har de dog til fælles. Først og fremmest er alle naturligvis sunde og raske, og så, men ikke mindst, vil de virkelig gerne gøre en forskel ved at hjælpe andre mennesker. Det er noget helt særligt.

 

BLIV SÆDDONOR

HVEM ER VI?

Annemette Arndal-lauritzen
Managing Director / CEO
Send e-mail


Susanne Timshel
Medical Director
Send e-mail


Bettina Hannibal Agerskov
Head Laboratory Technician, København
Send e-mail


Thomas Ebbesen

Head Laboratory Technician, Aarhus
Send e-mail


Lilian Thykjær Jørgensen
Donor Coordinator, København
Send e-mail


Christina Husted

Donor Coordinator, København
Send e-mail


Jeanett Melby Jarly
Donor Coordinator, Aarhus
Send e-mail


Thomas Dein

General Practitioner, København
Send e-mail


Niclas Seth Sørensen
General Practitioner, Aarhus
Send e-mail

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

BESØG OS

Se adresser

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88771757

Kontakt os

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere