Du er altid velkommen til at kigge forbi

FØRSTE BESØG HOS EUROPEAN SPERM BANK

Hvordan ser der ud i en sædbank? Og hvad foregår der egentlig? Faktisk er det slet ikke så mærkeligt, som man godt kunne tro. I filmen kan du se, hvordan det foregår, når man er donor.

Ved dit første besøg i sædbanken skal du blot aflægge en sædprøve. Du oplyser dit navn i receptionen og viser ID. Her spørger vi dig, hvor mange timer det er siden din seneste udløsning. Det skal minimum være 48 timer siden og højest 72 timer siden. Så får du et bæger til prøven, og vi viser dig hen til et af donorrummene, hvor du laver prøven. Når du er færdig, afleverer du sædprøven i receptionen.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at spørge os.

Inden for en uge får du svar pr. mail, om din sædkvalitet er god nok til, at du kan blive donor. Er den det, går du videre i forløbet. Det kan du læse om på siden Sådan bliver du sæddonor

Hvis du er nervøs, så tænk på, at vi arbejder med sædprøver hver eneste dag. For os er det lige så normalt at være sæddonor som at være bloddonor.

 ANSØG NU

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

European Sperm Bank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere