BLIV SÆDDONOR

Ansøg nu og tjen op til 4.200 kr

Bliv sæddonor, så du kan hjælpe ufrivillige barnløse i hele verden med at opfylde deres største ønske, nemlig at starte en familie. For dem er din hjælp helt uvurderlig.

Når vi spørger vores sæddonorer om, hvorfor de er donorer, svarer de ofte, at det er fedt at vide, at de gør en forskel for barnløse kvinder og par. For andre er det udover at hjælpe andre, også en god måde at tjene lidt ekstra på.  

Hos European Sperm Bank gør vi meget ud af at være imødekommende og uformelle, så du kan føle dig tilpas som sæddonor. Det er altafgørende for os, at vores sæddonorer altid føler sig godt behandlet og velkomne når de besøger sædbanken.

Vores sædbanker er centralt placeret i lyse og moderne omgivelser i byerne København, Lyngby og Aarhus, så det er nemt for dig som sæddonor lige at komme forbi, når det passer.

Tjen op til 4.200,- som sæddonor

Når du er godkendt som sæddonor hos European Sperm Bank kan du tjene op til 4.200 kr hver måned.

Du får 200 kr. kontant i hånden efter hver donation. Herefter tester vi din sædkvalitet, og hvis denne er i orden, vil du få yderligere 100 kr. per donation udbetalt kontant hver tredje måned (givet at der er 48 timer mellem hver sæddonation).

At være sæddonor er derfor en nem og fleksibel måde at tjene lidt ekstra penge på, og en oplagt mulighed for at gøre en kæmpe forskel for andre gennem sit studie- eller fritidsjob.  

Gratis helbredstjek og sæddepot

Som sæddonor hos os får du et gennemgående helbredstjek, generisk test og løbende tests for kønssygdomme.

Du har også mulighed for at sikre dig mod nedsat sædkvaliet eller tab af fertilitet på et senere tidspunkt i dit liv. Har du nemlig været en regelmæssig sæddonor i min. 1 år, kan vi i jf. kontrakten tilbyde at oprette et gratis sæddepot, hvor vi vil betale for opbevaring af 1-3 sædprøver i 5 år (normal pris 10.100 kr.).

Sådan bliver du sæddonor  

Hvis du er en sund og rask mand mellem 18 og 40 år, har du mulighed for at blive sæddonor hos os. Bliver du godkendt som donor, kan du donere sæd i vores sædbanke og være med til at gøre en kæmpe forskel ved, at hjælpe andre mennesker. Vores optagelsesproces består af simple 4 trin:

TRIN 1: Ansøgning

Det første trin er at udfylde
ansøgningsformularen for at blive sæddoner. Her booker du også tid for dit første besøg, hvor du aflægger en sædprøve. Er du en af de 20 %, der har rigtig god kvalitet, er din sædprøve godkendt, og vi inviterer dig videre til næste trin.

TRIN 2: Interview

Her ser vi sammen på din og din families sygdomshistorik for at sikre, at du ikke har nogle alvorlige, arvelige sygdomme. Du får mere information om at være sæddonor og at være åben eller anonym donor.

TRIN 3: Sundhedstjek

Efter interviewet tager vi en blod og urinprøve, som undersøges af vores genetiker. Hvis alt er ok, skal du til et sundhedstjek hos en læge.
Her kan du se, hvad vi screener for.

TRIN 4: Rådgivning og Profil

Fjerde og sidste trin i processen er en samtale med vores donorkoordinator. Her lægges sidste hånd på din profil. Du er herefter sæddonor og hjælper barnløse par og kvinder med at få deres højeste ønske opfyldt, om at starte en familie.

“Jeg har været sæddonor i snart tre år, og tanken om at hjælpe andre er faktisk grunden til, jeg bliver ved.”

– Nicolai

Vil du også gerne være sæddonor?

ANSØG NU

Vores sæddonorer er noget helt særligt

For os er kvalitet og sikkerhed det vigtigste. Vores sæddonorer er derfor særligt udvalgte, hvor hver ansøger gennemgår en bred screeningproces for at sikre, at deres sæd lever op til de nødvendige krav. Vores donorer er dermed noget helt særligt.

Om os

European Sperm Bank er en moderne markedsledende sædbank, der hjælper barnløse kvinder og par i over 60 lande. Vi blev etableret i 2004 hvor målet var at forsyne fertilitetsklinikker verden over med donorsæd af højeste kvalitet. Gennem årene har vi hjulpet med at skabe mere end 10.000 familier.

Vi er specialister i indsamling, behandling og distribution af sæd, og har et stort fokus på sikkerhed, tryghed og ikke mindst kvalitet. Dette gør os til en fortrukne samarbejdspartner.

Har du lyst til at vide mere om at blive sæddoner?

Så er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe på: Tlf. 88771757

Kontakt os

FIND VORES NÆRMESTE SÆDBANK HER

Se adresser

Vi har sædbanker placeret både på Nørrebro og Nørreport i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos European Sperm Bank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

European Sperm Bank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos European Sperm Bank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere